Private Message Help

Discussion in 'Forum Support & Site Announcements' started by moony, Dec 31, 2012.

  1. moony

    moony Ben Rogers

    Joined:
    Aug 28, 2009
    Posts:
    282
    Location:
    Waratah
    For some reason when i send a private message to someone its not coming up as a sent message. How do i know if my message was sent?
    Anyone know a workaround for this.
     
  2. josh2010

    josh2010 Up The Knights!!!!! Staff Member Moderator

    Joined:
    Apr 14, 2009
    Posts:
    6,583
    Gender:
    Male
    Location:
    Sydney
    Half mine don't either. Only the ones i send on my Phone do
     
  3. Beaumont

    Beaumont Paul the Chief Harragon

    Joined:
    Jun 17, 2011
    Posts:
    4,741
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Muscle checking and manipulation of greyhounds.
    Location:
    Windale
    Send someone a message telling them they are the son of a motherless goat or the offspring of a diseased camel and see if they reply.
     
  4. moony

    moony Ben Rogers

    Joined:
    Aug 28, 2009
    Posts:
    282
    Location:
    Waratah
    i just sent you a pm beaumont, did u recieve
     
  5. moony

    moony Ben Rogers

    Joined:
    Aug 28, 2009
    Posts:
    282
    Location:
    Waratah
    For some reason when i send a private message to someone its not coming up as a sent message. How do i know if my message was sent?
    Anyone know a workaround for this.
     
  6. Afro Zac

    Afro Zac Todd Bates

    Joined:
    Mar 6, 2011
    Posts:
    1,829
    Location:
    Sydney
    Hmmm mines the same... one my phone as well...
     
  7. Beaumont

    Beaumont Paul the Chief Harragon

    Joined:
    Jun 17, 2011
    Posts:
    4,741
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Muscle checking and manipulation of greyhounds.
    Location:
    Windale
    Yes I recieved it. No I'm not the offspring of a diseased camel but after 27 Crownies I would probably bang a sheila that is.
     
  8. josh2010

    josh2010 Up The Knights!!!!! Staff Member Moderator

    Joined:
    Apr 14, 2009
    Posts:
    6,583
    Gender:
    Male
    Location:
    Sydney
    Merged both threads together :)
     
  9. Joshhh

    Joshhh OnARampageFuelledByGod

    Joined:
    Feb 21, 2010
    Posts:
    10,529
    Gender:
    Male
    Location:
    New Lambton, Newcastle
    You guys must be using something in common that is faulty, because I've never experienced this problem on any device.
     
  10. josh2010

    josh2010 Up The Knights!!!!! Staff Member Moderator

    Joined:
    Apr 14, 2009
    Posts:
    6,583
    Gender:
    Male
    Location:
    Sydney
    Im using Google Chrome if that helps?
     
  11. Joshhh

    Joshhh OnARampageFuelledByGod

    Joined:
    Feb 21, 2010
    Posts:
    10,529
    Gender:
    Male
    Location:
    New Lambton, Newcastle
    I use Chrome aswell.
     
  12. jamesgould

    jamesgould Danny 'Bedsy' Buderus Staff Member Admin

    Joined:
    Dec 14, 2005
    Posts:
    25,802
    Gender:
    Male
    Location:
    Lower Hutt, New Zealand
  13. josh2010

    josh2010 Up The Knights!!!!! Staff Member Moderator

    Joined:
    Apr 14, 2009
    Posts:
    6,583
    Gender:
    Male
    Location:
    Sydney
    Ahh that would do the trick. Thanks James!
     
  14. moony

    moony Ben Rogers

    Joined:
    Aug 28, 2009
    Posts:
    282
    Location:
    Waratah
    Sweet, Thanks James
     

Share This Page