New Xenforo forum

Discussion in 'Forum Support & Site Announcements' started by jamesgould, Mar 2, 2017.

  1. jamesgould

    jamesgould Danny 'Bedsy' Buderus Staff Member Admin

    Joined:
    Dec 14, 2005
    Posts:
    25,802
    Gender:
    Male
    Location:
    Lower Hutt, New Zealand
    Hey there all, welcome to the upgraded forum. It's been a pretty quick install and test by Jekk and I - with the new season so close, we wanted to get it done quickly! So I'm sure there will be a few bugs or requests, please post them in this thread. :)
     
    rhugh89 and Tasgirl like this.
  2. rhugh89

    rhugh89 Moderator Staff Member Moderator

    Joined:
    Aug 12, 2012
    Posts:
    20,592
    Gender:
    Male
    Location:
    Brisbane
    When I tried to fix up the first post in the 2017 Rumours and Signings thread an error message came up

    "The following error occured: Please enter a message with no more than 10,000 characters"

    Also some articles posted and the post I was trying to edit have things like [/TD][/TR][/TABLE] or [/FONT][FONT=&amp][/FONT] on them
     
  3. Jekk

    Jekk Danny 'Bedsy' Buderus Staff Member Admin

    Joined:
    Aug 21, 2007
    Posts:
    6,601
    Gender:
    Female
    Occupation:
    Baublier
    Location:
    Newcastle
    I can fix problem 1 and problem 2 needs an add on, I'll get James onto this.
     
    rhugh89 likes this.
  4. Matty23

    Matty23 Danny 'Bedsy' Buderus

    Joined:
    Jan 23, 2010
    Posts:
    6,001
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Retail
    Location:
    Port Macquarie
    Only just got back on then. The internet has it in for me... :(
     
    Tasgirl likes this.
  5. -Patrick-

    -Patrick- Dank memes n' big screens

    Joined:
    May 24, 2009
    Posts:
    1,413
    Occupation:
    Flip flop artist @ Pizza Hut
    Location:
    Lambton
    The new update is telling me the forum is no longer Tapatalk compatible :(
     
  6. Beatell

    Beatell Robbie McCormack

    Joined:
    Jun 28, 2016
    Posts:
    355
    yeah i cant get on through Tapatalk either
     
  7. Kurriboy

    Kurriboy Jason Edwards

    Joined:
    Aug 24, 2016
    Posts:
    818
    Just noticed tonight that when editing a post, it doesn't flag the post as having been edited at all.

    Is this something that can be turned on for the forum? I think it is important to know when someone has edited their post and the time stamp for it.
     
    jamesgould likes this.
  8. danknights

    danknights Steve Simpson

    Joined:
    Jan 26, 2016
    Posts:
    1,858
    Is there a back to top button on mobile? Also want a forum/thread read button on mobile. Dunno if it's possible or what not or maybe I'm just blind?
     
  9. josh2010

    josh2010 Up The Knights!!!!! Staff Member Moderator

    Joined:
    Apr 14, 2009
    Posts:
    6,377
    Gender:
    Male
    Location:
    Sydney
    i keep getting the 2nd verification thing when logging on. Short term fix is to tick the "trust this device for 30 days"option but its still annoying!
     
  10. josh2010

    josh2010 Up The Knights!!!!! Staff Member Moderator

    Joined:
    Apr 14, 2009
    Posts:
    6,377
    Gender:
    Male
    Location:
    Sydney
    I fixed that issue lol. Turns out there was an option in settings i must have clicked without knowing,

    Another thing, Is there a way we can post images without having to find a URL for it?
     

Share This Page