Forum problem

Discussion in 'Forum Support & Site Announcements' started by Afro Zac, May 22, 2014.

  1. packo

    packo :) (:

    Joined:
    May 12, 2010
    Posts:
    3,040
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Government
    Location:
    Queensland
    Mine started speaking to me, it was really weird. Like a demon had entered MS, perhaps an exorcism will fix it?

    Oh and my last post is not showing.
     
  2. rhugh89

    rhugh89 Moderator Staff Member Moderator

    Joined:
    Aug 12, 2012
    Posts:
    22,155
    Gender:
    Male
    Location:
    Brisbane
    THE MARATHON STADIUM DEMON HAS BEEN FOUND !!!!!!!!!

    [​IMG]

    WE HAVE HIRED DR. HANNIBAL LECTER TO FIX IT !!!!!!!!!!!!

    [​IMG]
     
  3. Billy

    Billy Danny 'Bedsy' Buderus

    Joined:
    Apr 16, 2008
    Posts:
    10,767
    I had a problem where I couldn't find the site for a day or so two days ago - tried 3 or 4 times in the day.
    obviously not a problem now.
     
  4. josh2010

    josh2010 Up The Knights!!!!! Staff Member Moderator

    Joined:
    Apr 14, 2009
    Posts:
    6,755
    Gender:
    Male
    Location:
    Sydney
    Yeah i had same issue and know a few others did too. James is aware. but for me this forum has been playing up for ages now!!
     
  5. Matty23

    Matty23 Danny 'Bedsy' Buderus

    Joined:
    Jan 23, 2010
    Posts:
    6,263
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Retail
    Location:
    Port Macquarie
    I couldn't access the forum the whole of yesterday on both my phone and laptop. At least it wasn't just me.
     
  6. JoshW21

    JoshW21 #RiseForAlex

    Joined:
    Sep 8, 2013
    Posts:
    488
    Occupation:
    Sports Trainer/Coach
    Location:
    Lismore
    yeah same glad to see it's back up!
     
  7. packo

    packo :) (:

    Joined:
    May 12, 2010
    Posts:
    3,040
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Government
    Location:
    Queensland
    Samesies
     
  8. danknights

    danknights Darren Albert

    Joined:
    Jan 26, 2016
    Posts:
    2,205
    Is there some bugs floating around. My forums load so damn slow? Usually quick.
     
  9. rhugh89

    rhugh89 Moderator Staff Member Moderator

    Joined:
    Aug 12, 2012
    Posts:
    22,155
    Gender:
    Male
    Location:
    Brisbane
    Yeah I had issues for 3 or 4 days as well but seems to be working okay now

    Not sure what went wrong but Jekk is aware of it
     
  10. danknights

    danknights Darren Albert

    Joined:
    Jan 26, 2016
    Posts:
    2,205
    Yeah mine seems to be okay now aswell. Maybe server update or something along the lines.
     
  11. Beaumont

    Beaumont Paul the Chief Harragon

    Joined:
    Jun 17, 2011
    Posts:
    4,756
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Muscle checking and manipulation of greyhounds.
    Location:
    Windale
    When I come onto the forum the first thing I click on is the "what's new". The last post I see is Starling's ordinary with a capitol O and it hasn't changed since Sat morning.
     
  12. rhugh89

    rhugh89 Moderator Staff Member Moderator

    Joined:
    Aug 12, 2012
    Posts:
    22,155
    Gender:
    Male
    Location:
    Brisbane
    It was doing the same for me but it started working properly again yesterday, Will let Jekk know mate :)
     
  13. Jekk

    Jekk Danny 'Bedsy' Buderus Staff Member Admin

    Joined:
    Aug 21, 2007
    Posts:
    6,683
    Gender:
    Female
    Occupation:
    Baublier
    Location:
    Newcastle
    Just so everyone knows we are looking for a new host and new forum software TBA. :)
     
  14. Lord of the Skraelings

    Lord of the Skraelings Danny 'Bedsy' Buderus

    Joined:
    Jun 27, 2010
    Posts:
    5,189
    Occupation:
    modern burlesque dancer
    Location:
    Sydney
    Great job as usual Jekk and Rhugh89, I noticed mine was not refreshing in internet explorer on my phone but was working fine with googlechrome.
     

Share This Page