Can't Post with Internet Explorer

Discussion in 'Forum Support & Site Announcements' started by Billy, Apr 19, 2012.

  1. Billy

    Billy Danny 'Bedsy' Buderus

    Joined:
    Apr 16, 2008
    Posts:
    9,611
    It's a bit annoying that i keep forgetting that i can't post on this forum with Internet Explorer and lose whatever i've typed.
    I usually don't bother redoing it, so about 90% of the posts i type go to internet heaven.
     
  2. jamesgould

    jamesgould Danny 'Bedsy' Buderus Staff Member Admin

    Joined:
    Dec 14, 2005
    Posts:
    25,802
    Gender:
    Male
    Location:
    Lower Hutt, New Zealand
    Yikes! I'm off on holiday tomorrow morning, but I'll look at it when I get back.

    ---------- Post added at 05:46 PM ---------- Previous post was at 05:46 PM ----------

    Thanks a lot for pointing it out.
     
  3. jamesgould

    jamesgould Danny 'Bedsy' Buderus Staff Member Admin

    Joined:
    Dec 14, 2005
    Posts:
    25,802
    Gender:
    Male
    Location:
    Lower Hutt, New Zealand
    Are you able to post using Internet Explorer now, Billy?
     
  4. Pieguyfly

    Pieguyfly Matthew Johns

    Joined:
    Sep 11, 2007
    Posts:
    2,733
    Location:
    Sydney
    Hey Billy, not to be rude but for your own sake don't use IE.

    Chrome or Firefox, please! There's a reason the saying goes: "IE is the most popular browser for downloading other browsers."
     
  5. josh2010

    josh2010 Up The Knights!!!!! Staff Member Moderator

    Joined:
    Apr 14, 2009
    Posts:
    6,404
    Gender:
    Male
    Location:
    Sydney
    Google Chrome is imo the best one available
     
  6. jamesgould

    jamesgould Danny 'Bedsy' Buderus Staff Member Admin

    Joined:
    Dec 14, 2005
    Posts:
    25,802
    Gender:
    Male
    Location:
    Lower Hutt, New Zealand
    All this is irrelevant really, it's about the site not working in IE, and that's a big problem, because it's one of the most used browsers around.
     
  7. josh2010

    josh2010 Up The Knights!!!!! Staff Member Moderator

    Joined:
    Apr 14, 2009
    Posts:
    6,404
    Gender:
    Male
    Location:
    Sydney
    Just a test too see if my IE is effected

    - - - Updated - - -

    Works ok on mine
     

Share This Page